L-V : 8:00am - 17:00pm
Soseaua de Centura 48 A 077145, Pantelimon

Despre noi

Închiriere Autocamioane
Închiriere
Utilaje
Închiriere Mică mecanizare
Vânzare Utilaje LiuGong

IBB Logistic

Face parte din grupul de companii IBB Holding și asigură logistica aferentă fiecărui șantier din România. Datorită utilajelor excelent echipate și a generosului parc auto de care dispune, IBB Logistic asigură eficientizarea operațiunilor specifice șantierelor de construcții complexe, integrând în portofoliu soluții de livrare a materialelor și echipamentelor, precum și servicii închiriere utilaje de construcții, utilitare și mică mecanizare, servicii de reparații și întreținere, prin intermediul unui atelier service dotat cu cele mai bune echipamente tehnice și servicii de vânzare utilaje și echipamente pentru construcții.

În parcul auto al IBB Logistic se regăsește un număr impresionat de autoturisme electrice, destinate transportului angajaților.

Grupul de Companii IBB a fost înființat în 2012, în Germania de o familie de antreprenori români, și a câștigat o reputație solidă în industria de construcții din Germania, remarcându-se prin serviciile de înaltă calitate din întreaga gamă de operațiuni și management, necesare implementării lucrărilor de construcții de mare complexitate, precum execuția de construcții civile și industriale, lucrări de săpături și terasamente, execuție de drumuri, poduri și autostrăzi.

IBB-HIB Logistics România

Gamă largă de utilaje de la IBB LOGISTIC

Oferte și mai multe detalii telefonic

IBB Holding
în cifre

Cifră de afaceri
2021
0MIL.
Cifră de afaceri
2022
0MIL.
Cifră de afaceri
2023
0MIL.
Înființare
2012
Înființare
Locații
4
Locații
Companii
17
Companii
Proiecte finalizate
220
Proiecte finalizate
Proiecte active
31
Proiecte active
Proiecte active
1300+
Angajați

Pornind de la deviza ”Împreună construim un VIITOR sustenabil” în 2016 ne-am adus experiența din Germania în România și am înființat IBB – HIB România. Misiunea noastră este să schimbăm România de mâine construind azi, cu pasiune și respect față de mediu, pentru generațiile actuale și viitoare, structuri durabile, care să îmbunățească standardele de locuire sau să ajute la dezvoltarea rețelei de transport din Romania.

O afacere de familie necesită mult angajament și strategie pentru a o dezvolta în direcția dorită. Evoluția nu a fost ușoară și a adus cu ea multe provocări.

Avem acum capacitatea de a derula concomitent multiple proiecte de construcții și de a genera un plus de valoare prin servicii conexe relevante, atât în Germania, cât și în România. Pe scurt despre IBB Holding: 8 companii cu un portofoliu impresionant de construcții finalizate în cei peste 9 ani de activitate; gamă generoasă de servicii și resurse, permanent optimizate și diversificate în funcție de particularitățile și necesitățile fiecărui proiect; leadership vizionar completat de un management exigent și inovator; o echipă operațională solidă cu vastă experiență în domeniul construcțiilor. Descoperă mai multe despre activitatea grupului româno-german IBB din industria construcțiilor.

About IBB Logistics
Businessul nostru este construit pe cinci piloni de sustenabilitate:

Calitatea este fundația succesului nostru

01
Responsabilitate
02
Politica socială și de mediu.
03
Solidaritate
04
Corectitudine
05
Calitate

Pilonii de sustenabilitate:

Aducem plus valoare în industria de construții prin caliatea produselor și serviciilor noastre și prin respectarea termenelor de finalizare.

Avem un management responsabil și strategii de afaceri sustenabile.

Investim permanent în pregătirea profesională a Angajaților.

Credem în egaliatea șanselor și nu încurajăm discriminarea de orice fel.

Avem responsabilitatea produselor și serviciilor pe care le oferim tuturor clienților și partenerilor noștri. Produsele noastre sunt certificate și respectă toate normele de calitate.

Păstram un mediu curat și sănătos pentru societate.

Construim având în vedere reducerea poluării, eficientizarea energetică, utilizarea energiei verzi.

Susținem Societatea civilă activă și interesul public – politica de sponsorizare – politica de voluntariat pentru Angajați.

Sprijinim păstrarea unui Mediu curat și sănătos – parteneriate cu organizații non-guvernamentale cu misiuni ecologice.

Respectăm Mediul și în organizație – gestionarea resurselor și protejarea mediului – acțiuni și proceduri pentru reducerea consumurilor și reciclarea selectivă a deșeurilor.

Ne conducem după principii etice de afaceri, și le implementăm în activitatea de zi cu zi.

Corectitudine și transparență față de angajați, clienți și parteneri.

Comportament exemplar guvernat de toleranță, egalitatea șanselor și respect.

Cod etic.

Politică de conformitate.

Calitatea este pe primul loc și garantăm în România aceeași calitate nemțească pentru care suntem apreciați în Germania.

Baza succesului proiectelor noastre este o foarte bună planificare și o dezvoltare continuă constantă, cu sprijinul unei bune logistici. Optimizarea proceselor individuale este o parte esențială a abordării IBB.

Rent LiuGong machinery
Rent CAT machinery
Rent VOLVO machinery
Rent VOGELE machinery
Rent AMMANN machinery