Specificații

Marca:
CAT
Model:
432F2
An:
2019

Buldoexcavator Caterpillar 432F2
oferă performanță, eficiență sporită a consumului de combustibil, sistem hidraulic superior și o stație de operare complet nouă. Mediul de lucru al operatorului este mai bun, având un nivel de zgomot intern de 74 dB(A), scaun încălzit, o bună dispunere a comutatoarelor și comezilor pentru un mediu de operare ergonomic. Un capac de acoperiș reproiectat oferă operatorului o vizibilitate superioară asupra încărcătorului la înălțimea maximă de descărcare, din confortul scaunului. 432F2 este echipat cu comenzi pilot care asigură o funcționare cu efort redus, cu posibilitatea de a comuta între modelele de control ISO (excavator) sau SAE (excavator) prin simpla apăsare a unui buton. Oferind o operare ușoară și sigură pentru operatorii cu orice experiență sau abilitate.

Motorul CAT@  oferă o putere fiabilă dovedită.

 • Economia remarcabilă de combustibil, contribuie la costuri reduse de proprietate și de exploatare.
 • Fabricarea dovedită la nivel mondial și proiectele de bază ale motorului asigură fiabilitate, funcționare silențioasă și multe ore de viață productivă.

Modul eco

 • Seria F2 de tractoare-încărcătoare Cat dispune de un nou sistem avansat de gestionare a energiei (APMS).
 • APMS permite operatorului să seteze mașina în modul ECO, oferind economii excelente de combustibil.
 • Oferind echilibrul perfect între putere și economie, APMS permite economisirea combustibilului fără impact asupra productivității.

Punți și blocarea diferențialului

 • Seria F2 de Buldoexcavatoare Cat se mândrește cu punți Cat de înaltă rezistență.
 • Asigurând o durabilitate ridicată, niveluri scăzute de zgomot și o tracțiune superbă pe suprafețe denivelate.
 • Sistemul cu trei camere asigură o lubrifiere constantă a trenului de rulare și a rulmenților pentru sarcini grele pe toate pantele.
 • Diferențialul cu blocare 100% este montat în mod standard pe Buldoexcavatorul Cat, asigurând tracțiune maximă în orice condiții.

Sistem hidraulic puternic de detectare a sarcinii

 • Sistemul hidraulic inteligent asigură cantitatea potrivită de putere la momentul potrivit. Sistemul hidraulic cu detectare a sarcinii, cu centru închis, potrivește în mod activ puterea și debitul hidraulic, permițând forțe hidraulice depline la orice turație a motorului.
 • Supapele de partajare a fluxului gestionează în mod activ fluxul de ulei între fiecare funcție a mașinii. Atunci când operatorul solicită mai multe operațiuni, mașina răspunde, oferind o funcționare lină, fără efort.
 • Limitatorul de cuplu de pe mașină ajută la asigurarea unei sincronizări perfecte între motor, transmisie și sistemul hidraulic.
 • pompă cu piston cu cilindree variabilă de mare capacitate permite o potrivire perfectă a puterii și a cererii operatorului, oferind putere atunci când este nevoie, precum și o economie mare de combustibil.

Performanța încărcătorului

Această mașină face munca ușoară la ridicare și încărcare.

Brațele încărcătoarelor cu ridicare paralelă oferă o vizibilitate în față și auto-nivelare, asigurând o retenție excelentă a materialului pe parcursul ciclurilor de ridicare și coborâre.

Opțiunea Ride Control oferă o suspensie a încărcătorului pentru a îmbunătăți confortul de rulare atunci când vă deplasați pe șantier sau transportați mașina pe drum. Există, de asemenea, avantajul suplimentar al unei retenții sporite a materialului, care oferă un impuls neprețuit în ceea ce privește productivitatea.

Fie că este vorba de încărcarea de aproape a camionului sau de săparea peste obstacole, brațul în stil excavator abordează cu ușurință cele mai dificile lucrări. Combinând versatilitatea cu forțele puternice de desprindere, controlabilitatea sistemului hidraulic cu detectare a sarcinii și partajare a fluxului, 432F2 este capabilă de niveluri ridicate de productivitate cu un efort minim. Brațul are un design îngust care asigură o vizibilitate maximă asupra sculei de lucru și a solului, cu posibilitatea de a adăuga o opțiune de braț de 4,3 m sau 4,9 m.

Baston extensibil

432F2 este disponibil cu un baston extensibil care mărește adâncimea de săpătură și capacitatea de atingere, sporind versatilitatea și utilizarea utilajelor, reducând cantitatea de repoziționare a utilajului și, prin urmare, reducând daunele produse pe șantier. Un design cu secțiune interioară glisantă ajută la asigurarea faptului că plăcuțele de uzură rămân cât mai puțin murdare posibil, prelungind intervalele de reglare și înlocuire. Liniile auxiliare, pentru operarea uneltelor de lucru hidraulice, au fost direcționate astfel încât să fie protejate împotriva deteriorării atunci când se lucrează în cele mai înguste șanțuri.

Cadru de schimbare laterală

Cadrul de schimbare laterală a treptelor de viteză din seria F2 are cleme de blocare exterioare, fără a fi necesară demontarea la întreținere. Cadrul are un design solid, cu protecție E-Coat, care previne acumularea de material în cadru și reduce riscul de rugină, mărind durata de viață a cadrului.

Deplasare laterală motorizată (opțional)

Oferă un serviciu hidraulic pentru a permite operatorului să poziționeze cu ușurință excavatorul pe toată lățimea cadrului cu deplasare laterală. Ideal pentru utilizarea în zone cu spațiu minim și pentru aplicații de utilitate publică, cum ar fi gazele, instalațiile electrice și telecomunicațiile.

Specificatii Tehnice

Serie Sasiu:
CAT0432F2HWP02904
Data Achizitie:
22.10.2019
Consum combustibil/h:
4.5l/h-5.5l/h
Capacitate rezervor:
160 litri
Greutate:
8479 kg
Putere (kW) / Capacitate Cilindrica (cmc):
74.5 kw