Specificații

Marca:
CAT
Model:
120M
An:
2012

Autogreder Caterpillar 120M

Autogrederul Cat® din seria M a devenit un model de referință în industrie în ceea ce privește eficiența operațională și productivitatea generală. De la construirea drumurilor la întreținerea acestora, seria M Motor este concepută pentru a vă ajuta să faceți mai multă treabă în mai puțin timp. Confortul fără precedent al operatorului vă ajută să vă maximizați rentabilitatea investiției.

Comenzi cu joystick

Comenzile simple și intuitive cu joystick înlocuiesc pârghiile, astfel încât mișcarea brațelor este redusă cu 78%, contribuind la reducerea mișcării operatorului și a oboselii acestuia pentru o productivitate mai bună. Punctele de comandă sunt reglabile electronic, astfel încât operatorii pot obține cu ușurință o poziție de operare ideală. Caracteristici precum revenirea articulației la centru fac ca operarea și mai ușoară.

Postul de operare

Ușile înclinate ale cabinei, incinta conică a motorului și o ușă înclinată fereastră spate înclinată, pentru a facilita vederea plăcii de turnare și a anvelopelor, precum și în spatele mașinii. O cabină spațioasă, reglabilă, scaun cu suspensie reglabilă și un sistem de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC) de mare capacitate vă oferă o cabină mai silențioasă și mai confortabilă.

Motorul și grupul motopropulsor

Un motor Cat C6.6 ACERT™ vă oferă performanța de a menține viteze de nivelare constante pentru o productivitate maximă. Cuplul superior și capacitatea de tracțiune oferă puterea necesară pentru a trece peste creșterile bruște și de scurtă durată ale sarcinilor. O transmisie cu schimbare lină a treptelor de viteză permite obținerea unor rezultate precise și oferă performanțe remarcabile cu sistemele automate

Tracțiune pe toate roțile (AWD)

Dacă lucrați în condiții de teren moale, unde tracțiunea poate fi o provocare, tracțiunea integrală opțională (AWD) poate oferi puterea suplimentară la sol de care aveți nevoie pentru a lucra mai eficient în noroi, pietriș, nisip sau zăpadă. Acest plus de tracțiune ajută la reducerea alunecării pe pantele laterale.

Bara de tracțiune – cerc – placă de turnare (D-C-M)

Pe lângă performanță și durabilitate, am proiectat seria M D-C-M astfel încât să vă fie rapid și ușor să mențineți componentele strânse. Calele și benzile de uzură cu reglare superioară brevetate sunt ușor de adăugat sau înlocuit, reducând drastic timpul de nefuncționare. Inserțiile de uzură durabile din nylon compozit maximizează cuplul circular și durata de viață a componentelor. Benzile de uzură de sacrificiu din alamă dintre grupul de montare a lamei și plăcuța de turnare pot fi ajustate și înlocuite cu ușurință. Sistemul de reținere a plăcii de turnare fără șaibă utilizează șuruburi de reglare verticale și orizontale pentru a menține aliniate benzile de uzură ale plăcii de turnare pentru reducerea zdruncinăturilor lamei și un control precis al acesteia.

Hidraulică receptivă

Un sistem dovedit de detectare a încărcăturii și un sistem electrohidraulic avansat vă oferă un control superior al utilajului și performanțe hidraulice receptive. Supapele de compensare a presiunii cu prioritate proporțională au debite diferite pentru capetele de cap și de tijă ale cilindrului, astfel încât vă puteți baza pe un răspuns consistent și previzibil al utilajului. Debitul hidraulic echilibrat este proporționat pentru a vă oferi încrederea că toate implementele vor funcționa simultan fără a încetini motorul sau viteza a unor implemente.

Tehnologii integrate

– Sistemul de control al pantei transversale Cat Grade Control Cross Slope, complet scalabil și integrat din fabrică, vă ajută să mențineți mai ușor panta transversală dorită prin controlul automat al unei părți a lamei.
– Cat AccuGrade™ utilizează tehnologiile de poziționare și ghidare, senzorii mașinii și controlul automat al lamei pentru a vă ajuta să ajungeți mai repede, mai ușor și mai eficient la nivel.
– Cat Product Link™ vă ajută în gestionarea echipamentului cu capacități de monitorizare de la distanță. O interfață securizată a utilizatorului VisionLink® vă permite să știți unde se află echipamentul dumneavoastră, ce face și cum funcționează, astfel încât să puteți maximiza eficiența, să îmbunătățiți productivitatea și să reduceți costurile de operare.

Siguranță

Motopompele Cat din seria M sunt proiectate cu o listă lungă de de caracteristici pentru a spori siguranța operatorului, precum și siguranța celor din jurul utilajului. Printre principalele caracteristici de siguranță se numără caracteristici de siguranță sunt:

– Întrerupătorul de deconectare electrică care permite oprirea utilajului de la nivelul solului.
– Sistemul „Operator absent”, care menține frâna de parcare cuplată și uneltele hidraulice dezactivate până când operatorul este așezat pe scaun și mașina este gata de funcționare.
– Sistemul de blocare hidraulică dezactivează toate funcțiile instrumentelor, oferind în același timp controlul direcției mașinii – deosebit de util în timpul deplasării pe drumuri.
– Direcția sensibilă la viteză devine mai puțin sensibilă pe măsură ce viteza de deplasare crește, pentru o mai mare încredere a operatorului și control.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Greutate: 18.4 t
Anvelope standard: 14.00R24
Mod de direcție: VKL
Conducere: A
Lungime de transport: 8.436 m
Lățimea de transport: 2.511 m
Înălțime de transport: 3.308 m
Lățimea plăcii de turnare: 3.7 m
Viteza de deplasare: 47,5 km/h
Raza de întoarcere în exterior: 7.3 m

Producător motor: Caterpillar
Tip motor: C6.6 Acert VHP
Puterea motorului: 136 kW
Cilindreea: 6.6 l
Turații la cuplul maxim: 1400 rpm
Cuplu maxim: 906 Nm
Nr. de cilindri: 6
Alezaj cilindru x cursă: 105×127 mm
Nivelul de emisii: U.S. EPA Tier 3 / EU IIIA

Specificatii Tehnice

Serie Sasiu:
CAT0120MTB9C01181
Data Achizitie:
11/23/2017
Consum combustibil/h:
8l/h-15l/h
Capacitate rezervor:
341 litri
Greutate:
17534 kg
Putere (kW) / Capacitate Cilindrica (cmc):
103 kw